articole-mercerie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii

Panza muselina din bumbac 100%


In stoc

Panza muselina din bumbac 100%



Panza muselina din bumbac 100%

Compozitie - 100 % bumbacLatime material - 150 cm iar greutatea pe un metru patrat - 120 gr.Culoare - roz somonPretul este pentru un metru liniar.Dian acest material se pot confectiona articole de imbracaminte pentru femei,copii dar si camasi pentru barbati.Este un material ideal pentru bebelusi,cititi mai jos informatiile despre muselina.

Muselina…

Muselina este printre cele mai fascinante si exotice tesaturi cunoscute. Candva tesuta manual din cea mai fina varietate de bumbac ce crestea exclusiv pe malurile unei mici parti a raului Brahmaputra - o tesatura aproape transparenta, matasoasa, ultra-usoara si delicata a luat nastere, recunoscuta apoi pentru textura sa in intreaga lume.Cum se fabrica muselinaIn trecut se fabrica in totalitate manual folosind fire extrem de delicate.Tesatorii confectionau aceasta tesaturi folosind tehnica batatura discontinua.Aceasta tehnica impunea tesatorului sa lucreze doua straturi de batatura - unul la fel de fin ca panza de paianjen pentru a tine panza laolalta iar celalalt farmind modelul .In zilele noastre intreg procesul este industrializat. Rezultatul?O tesatura foarte fina de bumbac ce permite aerului sa se deplaseze usor prin material,potrivita climatului cald si uscat.De-a lungul secolelor, multi calatori din Imperiul Roman, Grecia, Egipt si Anglia au facut referire la acest bumbac superior din Bengal in scrierile lor. In timpul stapanirii Mughal in India, musulmanii din Dhaka au primit patronatul regal si hainele confectionate din aceasta tesatura au fost un semn al regalitatii si nobilimii. Comerciantii portughezi, olandezi si englezi au importat aceste textile din India in mare parte din Europa. Tesaturile erau pretuite pentru calitatea lor si erau folosite pentru a realiza rochii la moda.


In zilele noastre…

Muselina este folosita in multe scopuri, unul singur este in lumina in aceasta postare.Aproape oricine a devenit parinte afla ca muselina este regina tesaturilor pentru bebelusi si copii.De la solutia discreta pentru alaptat in public sau pentru a infasa bebelusul, pana la metoda utila de a umbri interiorul caruciorului intr-o zi insorita, ori loc de stat pe burtica inca din primele luni de viataarticolele din muselina sunt printre cele mai cautate cumparaturi de catre parinti.

La ce se foloseste muselina?

Infasatul - un termen pe care fiecare nou parinte il invata aproape imediat. Infasarea bebelusului poate imita securitatea conferita de mediul intrauterin, pe care bebelusul o pastreaza in memorie.

Bebelusii pot fi uneori agitati - orice parinte doreste sa aiba solutii pentru a limita disconfortul micutului. Acestea includ alegerea unei paturici potrivite pentru infasat.

Care anume ar putea fi paturica potrivita? In zilele noastre sunt intr-o varietate ametitoare! Cel mai probabil alegerea se reduce la tipul de tesatura si fibra din care sunt confectionate. Multe materiale sunt poate aspre sau in parte sintetice, nepotrivite pentru pielea delicata a bebelusului.

Oh, dar nu este cazul delicatei

museline! Bumbacul poate fi cultivat doat in camp nu in laborator, iar fibra de bumbac rezultata prin procesarea plantei ramane naturala.


Somnul - este esential pentru bebelusi, iar un

mediu moale, temperat si asemanator celui in care a fost obisnuit timp de 9 luni poate ajuta bebelusul sa isi gaseasca ritmul de somn potrivit.

Muselina este un material textil natural si respirabil. Spre deosebire de alte materiale care pot capta caldura corporala a unui bebelus si opresc circulatia aerului, muselina este o tesatura extrem de moale si respirabila. Este tesuta aerat, permitand eliberarea caldurii si patrunderea aerului proaspat, astfel incât bebelusul sa se simta calm si confortabil.

Dupa masa, poate deveni prosopel/ batistuta pentru bebelus sau protectie pentru hainele mamei, in procesul de regurgitare.


Mami, stim ca poti imagina mai multe

metode de a utiliza un articol de muselina decat noi, indiferent ca este paturica, scutec, prosopel, batistuta, protectie pentru regurgitare, babetica.

 

Website detinut de Genmiree S.R.L., CIF: RO13761313, Reg.Com: J04/148/2001